Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 

2020 Yılı Öğretmenler Günü Genelgesi Yayınlandı

2020 yılında Bakanlığımız koordinesinde yapılacak Öğretmenler Günü kutlama ve etkinliklerine ilişkin 2020/6 sayılı "24 Kasım Öğretmenler Günü Genelgesi" yayınlandı.
2020 Yılı Öğretmenler Günü Genelgesi Yayınlandı

Bakanlığımız koordinesinde yapılacak Öğretmenler Günü kutlama ve etkinlikleri, 2023 Eğitim Vizyonu'nun ana aktörü olan öğretmenlerin ve öğretmenlik mesleğinin toplumdaki algısının yükseltilmesine katkı sağlayacak, moral ve motivasyonlarını arttıracak, birlik ve beraberliğini pekiştirecek programlarla, yurt içinde ve dış temsilciliklerimizde; Covid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerini azaltmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmayacak şekilde kutlanması Genelge ile istenmektedir.

Genelge ekinde ise Ankara'da düzenlenecek Öğretmenler Günü kutlama ve etkinliklerine il, ilçe ve dış temsilciliklerimizden katılacak başarılı öğretmenlerin seçiminde uyulacak esas ve usullere ilişkin formlar yer almaktadır.   

Genelge için tıklayınız

Genelge ekleri için tıklayınız


Milli Müdafa Cad. 6/3 Ek Bina Kızılay/ANKARA - Personel İletişim Sayfası

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.